Update
Hej på er! Nu så har det gått ett tag sedan jag uppdaterad senast. Jag bor nu i en ny stad sen sist och har börjat på universitet. Jag trivs hur bra som helst! Under de senaste veckorna så har jag mest försökt att vänja mig vid att bo själv och den nya staden.
Som ni ser på bilden så sitter jag i ett gult rum. Det är då mitt korridorsrum. Jag bor i en korridor som jag delar med fyra andra. Vi delar då på kök men annars så bor jag som i en egen liten lägenhet, den är väldigt mysig men den enda nackdelen är väll då att det är gula tapeter i hela sovrummet. Jag har dock fått tillstånd till att måla om så jag ska försöka att fixa det runt jul någon gång. 
 
Det har varit väldigt speciellt att få flytta till en ny stad och inte känna någon. Jag missade också hela nollningen, jag var dålig de första veckorna så skippade den. Så jag måste säga att jag kände mig lite ensam de första veckorna. Det var svårt att få nya vänner genom att bara gå på föreläningarna, men efter ett tag så fick vi börja med ett grupparbete och då så hamnade jag med två jätte fina människor som jag nu kan kalla mina vänner. Efter det så har jag bara kommit i kontakt med fler och fler nya människor och fått fler och fler vänner vilket jag tycker är jätte kul. Så nästa vecka så ska vi förhoppningsvist dra iväg ett gäng och gå på en bar som vår studentkår har. 
 
 
Idag så har jag varit på universitet hela dagen. Jag och en kompis bestämde oss för att träffas och plugga hela förmiddagen och sen efter lunch så har jag varit på föreläsning och på workshop. Imorgon så ska jag hem till en kompis över dagen för att plugga och umgås. Vi har nämligen tenta på fredag så det är bara att plugga på. Men för att belöna oss så har jag min kompis bestämt oss för att gå på pinchos på fredag kvällen och sedan på lördagen så kommer mina föräldrar över dagen och sen så ska jag på halloween fest på kvällen. Så jag ser verkligen emot helgen!!