Senaste tiden
Nu är jag tillbaka med ännu ett inlägg. Jag sitter just nu på min säng med datorn framför mig och lyssnar på musik. Idag så har jag jobbat efter 6 dagars ledigt. Jag ska nu jobba fjorton pass till och sedan så åker jag till London. Igår så åkte jag och min bror förbi Rusta för att köpa en resväska till mig, det blev en stor rosa-metallisk färgad väska. Super fin! Nu är jag redo!
-
För övrigt så följde jag med till Sossos landställe i söndags. Tidfigare på dagen så träffade jag min kompis Lovisa på stan. Vi fikade och shoppade lite. Det var ätte mysigt att få träffa Lovisa och få snacka och umgås. När jag umgåtts med Lovisa i några timmar så åkte jag hem och sedan så kom Sosso och hämtade mig. Vi sov en natt på hennes landställe och hade det jätte trevligt. Dock så sov vi väldigt lite för vi låg och pratade nästan hela natten och sen så vakande vi vid 06. Hehe. Annars så ritade vi, läste, gick på promenader och lyssnade musik. Tiden gick jätte fort. Rätt som det var så skulle vi åka hem. 
-
Under min ledighet så hann jag också träffa min kompis Anna och gå på bio. Anna och jag träffades en eftermiddag och snackade massor. Vi började planera en utgång, hoppas att det blir av. Vi tänkte träffas några stycken, gå till någon restaurang och äta och sedan gå till en nattklubb. 
-
Det har också varit min brors student, jag tänkte lägga upp bilder därifrån men måste bara kolla så att alla är ok med att jag lägger upp bildern på dem. De bilderna kommer så fort som möjligt.
 
Bild på resvsäakn (Den är större än vad den ser ut på bild):
 
 
Bilder från Sossos landställe: