Jobbsökning och mysig tröja
Sitter och myser framför TV:n just nu. I veckan så har jag varit och övningskört och sökt lite olika jobb. Börjar gå mycket bättre att övningsköra nu. Jag har kört ca 4 gånger nu och börjar få koll på växlingen, känner mig mycket säkrare. Annars så har jag sökt 3 jobb den här veckan. Alla har varit jobb på olika restauranger och cafer. Skulle vara kul att få komma på intervju. Men det är många som vill att man ska ha erfarenhet vilket inte jag har än. Men efter att jag har praktiserat så kommer det antagligen vara lättare. Men det jag hoppas mest på är att bli anställd där jag kommer att få min praktik. 
 
Jag har bott i min nya stickade tröja som jag köpte i Stockholm dom senaste dagarna. Den är ganska enkel och så egentligen, men den är så bra nu när det börjar bli kallt och man vill ha något varmt och mysigt på sig. Jag älskar tröjor som är lite långa i armarna så att man kan dra ner dom över händerna och eftersom att jag köpte den här tröjan i en förstor storlek så funkar det perfekt. 
 
Annars så planerar Sosso och jag att inom dom närmsta veckorna att julbaka och ge varandra julklappar. Ska bli så kul att få ge Sosso hennes presenter och tror att hon kommer att bli glad. Jag har verkligen tänkt till iår. Hehe✨