Lite nytt smink!
Hello!
Här om dagen så beställde jag lite smink från LYKO. Hoppas att allt är veganskt nu, men tror så. Hur som helst så blev jag väldigt nöjd med produkterna så ville tipsa om dem. Det är en bronzer från Lumene, en concealer från Nyx och en silikon sponge.
 
Jag tyckte att bronzern var i en väldigt bra färg till mig. Just nu på vintern så är jag ganska blek och då brukar jag använda lite bronzer för att få "lite mer liv" i ansiktet. Var lite rädd för att denna skulle vara för mörk i och med att min förra var ljusare men färgen funkade jätte bra!
 
Concealern var jag också väldigt nöjd med. Den var fastare i konsistensen än den jag hade innan, så den var lite svårare att få ut till ett jämnt lager som smälte in. Men jag gillade den eftersom att den var väldigt täckande. 
 
Silikon spongen tyckte jag super mycket om. Innan så använde jag en vanlig beautyblender men jag tyckte att den åt upp väldigt mycket produkt och blev ofresh snabbt. Denna i silikon tar inte alls någon produkt och den känns bra mot huden. Den är också väligt lätt att göra ren, med en vanlig beautyblender tycker jag att den känns som om den aldrig blir riktigt ren.